Sponsors & Rechten

Leden login

Sponsors

Hieronder vind u een overzicht van de sponsors van Blaaskapel de Koenkelpot te 's-Heerenhoek.

Reisbureau Rosa
Op 1 november 1987 opende Rosa Bénard, samen met 2 baliemedewerksters, haar "Reisburo Rosa" aan de Klokstraat 3 te Goes. Al snel bleek het pand te klein en een eerste verbouwing volgde. Op 1 november 1991 besloot Rosa lid te worden van Toerkoop, want samen staan we sterker. Veel Zeeuwen wisten het reisbureau te vinden en na een aantal jaren volgde weer een uitbreiding. In 1997 werd het pand naast het bestaande reisbureau ingelijfd en maakte van "Reisburo Rosa" één van de grootste en modernste reisbureaus van Zeeland. In april 2000 werd het eerste filiaal geopend in Heinkenszand, het tweede filiaal kwam in Kapelle in november 2002 en het laatste filiaal in Middelburg is geopend sinds maart 2004. Per 1 januari 2005 heeft Rosa zich aangesloten bij VakantieXperts om u nog beter van dienst te kunnen zijn.

Er is een aparte receptie met een receptioniste, die ervoor zorgt dat u snel geholpen wordt. Een boekhouding, die ervoor zorgt dat alles op financieel- en verzekeringsgebied vlug en goed wordt afgehandeld. Een speciale afdeling voor de zakenreiziger(ster), waar uw reis perfect wordt verzorgd. Een speciale medewerkster voor de afhandeling van uw klachten, want ook de nazorg vinden wij belangrijk.Een videotheek en een bibliotheek, waar u alle informatie over uw vakantiebestemming aantreft en tot slot:

26 medewerksters, verdeeld over 4 vestigingen, die met elkaar vrijwel de hele wereld hebben gezien.Minimaal 1 x per jaar wordt de kennis op het gebied van reizen verbreed d.m.v. deelname aan een studiereis, er worden cursussen en workshops gevolgd en dat allemaal om u, onze cliënt het beste te bieden, namelijk een geslaagde vakantie.

VakantieXperts Rosa een begrip in Zeeland !


I-Fast
I-Fast wil een verzamelplaats zijn van kennis op het gebied van incidentenbestrijding en crisisbeheersing. Middels een netwerk van gerenommeerde partners ondersteunt I-Fast bedrijven en overheden in de voorbereiding op complexe fysieke veiligheidsproblemen.
I-Fast wil kennis overdragen rekening houdend met de identiteit en omstandigheden van de klant en daarmee een positieve bijdrage leveren aan een kwalitatief hoogstaand preparatieniveau. I-Fast kent een aantal vormen van kennis overdracht: advisering, planvorming, opleiding en training.
Een groep enthousiaste mensen met ruime ervaring in incidentenbestrijding en crisisbeheersing in binnen- en buitenland staat klaar om u op innovatieve wijze te ondersteunen bij het verhogen van de effectiviteit van uw incidenten/crisisbestrijdingsorganisatie.

I-Fast verzorgt hoogwaardige opleidingen en trainingen op de vier niveau's waarop incidentbestrijding plaats vindt, maar richt zich met name op leidinggevenden binnen de incidentenbestrijding.
Leidinggeven en leiderschap is met name afhankelijk van het hebben van een duidelijke visie. Uitgangspunt bij alle trainingen die door I-Fast verzorgd worden is daarom dat de deelnemers gedurende de training hun visie op incidentbestrijding (verder) leren ontwikkelen. De instructeurs van I-Fast zullen hierbij een ondersteunende rol vervullen.


Fanfare St Caecilia 's-Heerenhoek

Fanfare St-Caecilia is opgericht in 1919, de fanfare bestond toen uit zo een 25 leden met Lauw Boonman uit Heinkenszand als Dirigent. De fanfare was actief in de periode 1919 tot 1935 na deze periode is de fanfare opgehouden te bestaan. Mede door de 2e wereldoorlog heeft het tot 1949 geduurd voor de fanfare op 30-12-1949 weer opnieuw opgericht werd, tot 1971 heeft de fanfare gespeeld onder leiding van Piet Bos. In 1974 was er een belangrijk moment in het leven van de fanfare, vanaf toen is de fanfare uitgebreid met een Drumband, die tot op heden nog actief is binnen de fanfare. In de periode 1971 tot 2003 is Cees Traas onze dirigent geweest, momenteel is Cees als Bugel speler nog steeds actief binnen onze fanfare, vanaf de periode 2003 tot 2008 is Anja Sinke onze Dirigente geweest. Sinds 1-9-2008 valt de fanfare onder leiding van Dirigente Judith van Boven.

Op het huidige moment bestaat de fanfare uit zo een 40 leden waarvan zo een 10 jeugdleden. De fanfare probeert een breed spectrum van muziek te spelen, zo zult u muziek uit de oude doos bij ons tegen komen maar ook nieuwe moderne nummers.